Συγχαρητήρια στους Συναδέλφους !!!!!!

Έχω κάνει αρκετή υπομονή εδώ και πολύ καιρό αποφεύγοντας να σχολιάσω τα του οίκου μας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αδιαφορώ, απλά πιστεύω ότι όλοι μάς χρειάζονται μια δεύτερη, τρίτη τέταρτη ευκαιρία. Όμως το πράγμα παρατράβηξε και πλέον είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την κατάσταση του κλάδου μας.

Εξηγούμε λοιπόν....

Σήμερα ανέβηκα στην Ορεινή Ναυπακτία με σκοπό να πάω να φτιάξω το φράχτη, στο σημείο όπου θα τοποθετήσω τα μελίσσια μου. Στον δρόμο δέχτηκα ένα τηλέφωνο από συνάδελφο ο οποίος με ενημέρωσε ότι βρίσκεται το Δασαρχείο στην περιοχή και προβαίνει σε μηνύσεις σε μελισσοκόμους για μη τήρηση του νόμου. Για να είμαι ειλικρινής μου φάνηκε υπερβολή. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι όχι μόνο υπερβολή δεν ήταν, ήταν και λίγο αυτό που μου περιέγραψαν. Μελίσσια επάνω στην άσφαλτο σε κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Άνω Χώρα. Δεν είναι ένας ο συνάδελφος είναι αρκετοί και είναι αυτοί που πραγματικά μας χαρακτηρίζουν όλους.......

Συγχαρητήρια Κύριοι


Πάμε παρακάτω τώρα άλλος συνάδελφος ο οποίος πραγματικά έχει καταντήσει τουλάχιστον γραφικός έχει σημαδέψει όλο τον τόπο με άχρηστες - σάπιες κυψέλες χωρίς αριθμό, χωρίς τηλέφωνο λες και το βουνό του ανήκει. Πέρυσι ο εν λόγω συνάδελφος είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στα έλατα σημαδεύοντας μια περιοχή 14 χλμ. Τον ενημερώνω ότι σημάδι το όποιο δεν είναι ζωντανό δεν αποτελεί σημάδι και δεν θα θεωρηθεί προσωπικά από εμένα σαν σημάδι ή σαν δέσμευση του σημείου. Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του τύπου και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Φτάνοντας στο σημείο και για να φτιάξει η ημέρα βρήκα στο μέρος όπου έχω τοποθετήσει 3 μελίσσια με τις ανάλογες ζυγαριές, συνάδελφο να έχει βάλει κυψέλη στα 3 μέτρα από τις δικές μου αγνοώντας τις κυψέλες μου. Όταν πάμε στο βουνό πέρα ότι θα πρέπει να έχουμε μελίσσια πυροσφραγισμένα, πέρα ότι θα πρέπει να σεβόμαστε την νομοθεσία, θα πρέπει να έχουμε αφήσει και τα στοιχεία μας για παν ενδεχόμενο. Ο συνάδελφος δεν είχε στοιχεία αλλά δεν μπήκε κάν στον κόπο να με πάρει ένα τηλέφωνο και να με ρωτήσει (μιας και εγώ είχα αφήσει τα στοιχεία μου). Ασχετα αν τα βρήκαμε και συνενοηθηκαμε αυτα δεν ειναι ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΥΡΙΟΙ, λύπαμαι γιατί ετσι δεν πάμε μπροστά.

Αυτά τα λίγα και καλή συνέχεια σε όλους.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις