tag:blogger.com,1999:blog-4151566854559048861.post4379411717100722853..comments2023-04-04T14:01:39.213+03:00Comments on Organic Bee Farm: Οι τροφές ετοιμάστηκαν !!!Βασίλειος Αλιχόςhttp://www.blogger.com/profile/08285944436183539057noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4151566854559048861.post-69368498509736329552011-10-24T12:05:29.019+03:002011-10-24T12:05:29.019+03:00Κώστα η βανιλιέρα αποτελείται συνήθως από ένα καζά...Κώστα η βανιλιέρα αποτελείται συνήθως από ένα καζάνι όπου βράζει το νερό με την ζάχαρη και στην συνέχεια αφού βράσει το σιρόπι, πέφτει σε ένα κύλινδρο όπως φαίνεται και στην φωτογραφία όπου εκεί ζυμώνεται και με την βοήθεια νερού ψύχεται. Το αποτέλεσμα είναι ενα υλικό σαν την βανίλια (υποβρύχιο) που τρώμε. Τώρα όσον αφορά την διαδικασία με τα υλικά την περιγράφω λίγο πιο πάνω. Έλπίζω να βοήθησα.Βασίλειος Αλιχόςhttps://www.blogger.com/profile/08285944436183539057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4151566854559048861.post-36954181297401231732011-10-24T00:47:52.237+03:002011-10-24T00:47:52.237+03:00για την βανιλιέρα ειμαι ο ανωνυμος ποιο πανωγια την βανιλιέρα ειμαι ο ανωνυμος ποιο πανωΚωστας Γρηγοριουnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4151566854559048861.post-31129184253047374442011-10-22T00:14:20.317+03:002011-10-22T00:14:20.317+03:00Για ποιό θέμα φίλε Κώστα ?Για ποιό θέμα φίλε Κώστα ?Βασίλειος Αλιχόςhttps://www.blogger.com/profile/08285944436183539057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4151566854559048861.post-49936731989667107942011-10-21T23:57:43.629+03:002011-10-21T23:57:43.629+03:00μπορω να εχω περισσοτερες πληροφοριες?
ευχαριστωμπορω να εχω περισσοτερες πληροφοριες?<br />ευχαριστωΚωστας Γρηγοριουnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4151566854559048861.post-50491271399334185722011-10-21T22:42:04.782+03:002011-10-21T22:42:04.782+03:00Ευχαρίστως να σας πώ !!! Η ζάχαρη με το νερό και τ...Ευχαρίστως να σας πώ !!! Η ζάχαρη με το νερό και το λεμόνι (περίπου 200ml) έβρασαν στους 105C και μετά το πρώτο βράσιμο, το σιρόπι έμεινε για λίγη ώρα ώσπου να ξεφουσκώσει. Στην συνέχεια τοποθετήθηκε το μέλι και άρχισε το δεύτερο βράσιμο μέχρι τους 118C. Μετά απο αυτό η βανίλια ήταν έτοιμη.Βασίλειος Αλιχόςhttps://www.blogger.com/profile/08285944436183539057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4151566854559048861.post-16336964456278278742011-10-21T19:20:29.903+03:002011-10-21T19:20:29.903+03:00Να σου ευχηθώ και εγώ Βασίλη καλό ξεχειμώνιασμα......Να σου ευχηθώ και εγώ Βασίλη καλό ξεχειμώνιασμα... δεν μας έδωσες όμως λίγες λεπτομέρειες όσο αφορά την διαδικασία του βρασίματος, μέχρι τη θερμοκρασία βράσατε το υλικό? και πότε έριξες το μέλι?<br />Ότι άλλο νομίζεις πως είναι σημαντικό... πολύ ευχαρίστως να το ακούσουμε!toadstulhttps://www.blogger.com/profile/05471374237770310838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4151566854559048861.post-89426450502563669672011-10-21T13:26:05.650+03:002011-10-21T13:26:05.650+03:00Ευχαριστώ Θανάση το ίδιο έυχομαι σε όλους μαζί με ...Ευχαριστώ Θανάση το ίδιο έυχομαι σε όλους μαζί με δύναμη για να αντέξουμε αυτά που έρχονται. Φίλε ανώνυμε το μηχάνημα αυτό λέγεται βανιλιέρα.Βασίλειος Αλιχόςhttps://www.blogger.com/profile/08285944436183539057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4151566854559048861.post-81850897735977593222011-10-20T23:55:08.490+03:002011-10-20T23:55:08.490+03:00καλό χειμώνα Βασίλη!καλό χειμώνα Βασίλη!μελιΣακηςhttps://www.blogger.com/profile/16943851123158949892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4151566854559048861.post-32449986987456022962011-10-20T22:51:29.876+03:002011-10-20T22:51:29.876+03:00ti mixanima einai auto pou paragei tin trofi??ti mixanima einai auto pou paragei tin trofi??Anonymousnoreply@blogger.com