Νέος μελισσοκόμος

Η ερασιτεχνική μου ενασχόληση ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010 (5 μηνών μελισσοκόμος) με 10 κυψέλες και με πολύ αγάπη και μεράκι για αυτό το υπέροχο φαινόμενο που ονομάζετε μελισσοκομία.
Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, να φτιάξω το δικό μου βιολογικό μέλι, καθαρό από φάρμακα αλλά και από άλλες προσμείξεις που κατά καιρούς διαβάζουμε ότι προστίθενται στο μέλι (ζάχαρη, γλυκόζη κτλ).
Στην θεωρία πάντα όλα είναι εύκολα, για αυτό και ή πράξη κάνει την διαφορά. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον φίλο Θεόδωρο Πάτση ο οποίος με πολύ μεγάλη υπομονή αλλά κυρίως με ανιδιοτέλεια προσέφερε τις γνώσεις του και μου έθεσε τις βάσεις για αυτό που λέμε βιολογική μελισσοκομία. Πολλά τα λάθη του αρχάριου, αλλά εάν δεν τα κάνεις δεν θα μάθεις. Ευτυχώς που υπάρχουν οι φίλοι Θόδωρε να σε βοηθούν. Αυτό που θα ήθελα να πώ στους μελισσοκόμους που ανήκουν στην κατηγορία την δικιά μου δηλαδή αρχάριοι, μην φοβάστε να ρωτήσετε για ότι κάνετε, η γνώση για αυτό υπάρχει για να μοιράζετε κανείς δεν γεννήθηκε σοφός.
Αυτά με την πολυλογία μου μπορεί να κούρασα εύχομαι σε όλους υγεία και καλή δύναμη και όλα θα γίνουν αργά η γρήγορα.

Σχόλια

  1. Καλώς ήρθες ,σου εύχομαι καλά και πολλά μέλια κ καλές αναρτήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Ευθύμιε σε ευχαριστώ πολύ !!!!! Και να προσθέσω συγχαρητήρια και για το Blog σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς ήρθες φίλε στη μελισσοπαρέα!!!Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις (τα μελισσια)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είσαι πάντα καλά θοδωρή και σε ευχαριστώ για όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ανωνύμων δεν θα εμφανίζονται στο ιστολόγιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις