Πάγκος Συρμάτωσης

Μετά πάλι απο πολύ καιρό που έχω να γράψω, είπα να κάνω μια νέα ανάρτηση με κάποιες κατασκευές που έχω φτιάξει τον τελευταίο καιρό. Στην συγκεκριμένη αναφορά έχουμε ένα πάγκο συρμάτωσης με συνολικό κόστος 15 €. Ουσιαστικά πρόκειται για μία ανέμη ξετυλίγματος του σύρματος και ένα σφικτήρα που χρησιμοποιούν οι μαραγκοί, παραθέτω τις φωτογραφίες για να γίναι πιο κατανοήτο. Τον σφικτήρα τον έχω τροποποιήσει πλέον για να είναι πιό βολικός θα βάλω φωτογραφία με λεπτομέρεια.



Σχόλια

  1. Πολύ ωραία κατασκευή, έξυπνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα είσαι καλά Φίλε Κώστα θα βάλω και φωτογραφία με τις τροποποιήσεις να το δείς καλύερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοκίμασε να σφίξεις από εξωτερικά και τους δύο ορθοστάτες ,είναι πιό καλό να πιέζονται και οι δύο πλευρές για να κερδίζεις τα μπόσικα.Έχω τον ίδιο σφικτήρα και τον εφαρμόζω όπως σου έγραψα , χωρίς να κάνω βάση ,ακουμπώ σε ένα πεζούλι, μόλις συρματώσω και βάλω καρφιά σφίγγω τους ορθοστάτες , δένω το σύρμα καρφώνω τα καρφιά και πιέζω την ασφάλεια.
    Κάντο και θα με θυμηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε & συνάδελφε σπύρο το έχω ήδη κάνει αυτό που λές και έχεις απόλυτο δίκιο δυστυχώς λόγο έλλειψης χρόνου δεν πρόλαβα να βγάλω ούτε φωτογραφίες με τις τροποποιήσεις υπόσχομαι πάντως μέσα στο σαββατοκύριακο να το κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ανωνύμων δεν θα εμφανίζονται στο ιστολόγιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις