Πατραϊκή Μελισσοκομία - Γλαβάς Γεώργιος

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου του Γεώργιου Γκλαβά. Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα απο την προσέλευση του κόσμου αλλά και από τις ετοιμασίες που είχαν γίνει από τον Κο Γκλαβά.  


Το φαγητό πλουσιοπάροχο (γουρούνια & κατσίκια) όλα παραδοσιακά και δικά του. Μετά το φαγητό άφθονο κρασί και μπύρες.Ο εκθεσιακός χώρος οπού μπορεί κανείς να δει όλα τα μηχανήματα που η εταιρεία κατασκευάζει και όχι μόνο απλά να τα δει αλλά και να τα δοκιμάσειΕδώ το νέο μηχάνημα που φτιάχνει κηρήθρες απο το κερί των μελισσοκόμων.


Στο χώρο επίσης υπάρχει και η δυνατότητα εκτός από κατασκευή κηρηθρών, ο μελισσοκόμος να παρασκευάσει και τις δικές του τροφές ζυμωτές η βανίλια.

Αφού το γλέντι άναψε και άρχισαν και τα ζεϊμπέκικα άρχισε και το σπάσιμο αλλά αντί για πιάτα, βάζα των 720ml


Εδώ θα ήθελα να πώ χωρίς να αποτελεί διαφήμιση οτι θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι θα πρέπει να προτιμάμε τους έλληνες κατασκευαστές μελισσοκομικων εργαλείων και όχι τους ξένους (μιλάω από προσωπική εμπειρία του μελιτοεξαγωγέα μου που είναι ιταλικός και κακής ποιότητας) και υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί κατασκευαστές ανά την Ελλάδα. Έτσι συμβάλλουμε και στην τοπική οικονομία και έχουμε ποιότητα, υποστήριξη αλλά και αμεσότητα στην συναλλαγή.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κατασκευές

Τροφοδότης Αριστέας

Αποθήκευση Πλαισίων