Προσθήκες στο Μελισσοκομείο

Έχω πει αρκετές φορές ότι η εικόνα του μελισσοκομικού εργαστηρίου αντικατοπτρίζει την εικόνα του πόσο επαγγελματίες είμαστε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλάσουμε μια περιουσία. Όλα ξεκινάνε με την καθαριότητα και την μεθοδικότητα. Το μελισσοκομικό εργαστήριο όποιου σέβεται αυτό που κάνει είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά θα πρέπει να είναι υπόδειγμα και να μην δίνει την εντύπωση ενός εργαστηρίου που υπάρχει απλά για εξυπηρετεί απλά τις ανάγκες απολέπισης, μελιτοεξαγωγής και συσκευασίας του μελιού. Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τον χώρο που έχουμε και να μην ντρεπόμαστε να καλέσουμε οποιονδήποτε για μια περιήγηση και επεξήγηση της διαδικασίας παραγωγής των προϊόντων κυψέλης.  
Στα πλαίσια των παραπάνω τα οποία ανέφερα, κατάφερα να κατασκευάσω τα παράθυρα του χώρου ο οποίος θα στεγάσει το στέκι όπου θα βρισκόμαστε πελάτες, φίλοι και συνάδελφοι μελισσοκόμοι για να πιούμε ένα κρασί και να ανταλλάσσουμε ιδέες. Δεν μου στοίχισε σχεδόν τίποτα μιας και τα ξύλα υπήρχαν, τα τζάμια επίσης υπήρχαν απλά κόπηκαν σε μικρότερες διαστάσεις και το μόνο για το οποίο χάλασα κάποια χρήματα ήταν τα χρώματα. Στόχος μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχει αναβαθμιστεί το εργαστήριο σε όλα τα σημεία και λειτουργικά αλλά και οπτικά. Σας παραθέτω το αποτέλεσμα των παραθύρων. 






Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ανωνύμων δεν θα εμφανίζονται στο ιστολόγιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις