Άρχισαν τα όργανα !!!

Λάδι, αλεύρι και μέλι στα Βριλήσσια, πουλήθηκε από παραγωγούς. Όλα καλά και όλα ωραία και ναι δεν διαφωνώ με αυτήν την κίνηση, αλλά πάντα υπάρχει ένα αλλά. Αυτό το αλλά δεν θα το πω εγώ υπάρχουν φορείς που θα πρέπει να αναρωτηθούν για το που πάει αυτή η κατάσταση. Δεν διευκρινίζεται στον καταναλωτή τι μέλι. Απλά λέμε μέλι, με 6€ ΤΣΑΜΠΑ!!!! ΕΛΕΟΣ πια δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν σύλλογοι - συνεταιρισμοί φτάσαμε να προσπαθούμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου.

Το θέμα το παρουσίασε ο  alpha λέγοντας ότι το εν λόγω μέλι πωλείται 12€ στο super market.

Τέλος, Ελληνικό αγνό μέλι από τις περιοχές της Εύβοιας και της κεντρικής Ελλάδας, σε συσκευασίες του 1 κιλού θα διατεθεί απ' ευθείας από τους παραγωγούς στους δημότες Βριλησσίων στον χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 μετά τις 09.00 π.μ..
Το μέλι προσφέρεται σε δυο είδη, θυμαρίσιο προς 7 ευρώ το κιλό και πεύκο προς 6 ευρώ το κιλό (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 13%).
Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται από την Πέμπτη 15 Μαρτίου έως Πέμπτη 22 Μαρτίου.

Σχόλια

  1. θα θησαυρισουν οι εισαγωγεις μελιων αμφιβολου ποιοτητας και προελευσης ...απο την στιγμη που η τιμη τους ειναι απο 2.60 ως 3 ευρω μια χαρα κερδος αφηνει το 6-7 ευρω... η ομοσπονδια μας και οι κατα τοπους συνεταιρισμοι μας μπορουν να διασφαλισουν την ποιοτητα? υπαρχει η μοναδικη λυση των δειγματων για χημικη αναλυση ... μια αναλυση σακχαρων στοιχιζει 36 ε...οι κυριοι αυτοι του Δημου που το οργανωνουν μηπως θα επρεπε - περα απο την τιμη - με την μεθοδο της δειγματοληψιας να διασφαλισουν και το τι θα φανε οι πολιτες τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατάτες και μέλι χωρίς μεσάζοντες το Σάββατο 31 Μαρτίου στη Λαμία
    Ξεκίνησαν οι παραγγελιές για τις πατάτες και το μέλι που θα διαθέσουν οι συλλογικότητες της Λαμίας, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες.

    Οι πατάτες από το Νευροκόπι θα διατεθούν προς 30 λεπτά το κιλό. Οι συσκευασία θα είναι των 30 κιλών δηλαδή 9 ευρώ το κιλό. Το μέλι που εξασφαλίστηκε από παραγωγό της Φθιώτιδας θα πωλείται προς 6 ευρώ το κιλό. Τα προϊόντα θα διατεθούν το επόμενο Σάββατο στην Πανελλήνια έκθεση Λαμίας. Το πρωί οι Λαμιώτες έκαναν τις παραγγελίες τους στην πλατεία Πάρκου, ενώ όλη την εβδομάδα παραγγελίες θα γίνονται στις οδούς Πατρόκλου 20 και Αθηνών 63.
    http://lamiastar.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το μέλι είναι θυμαρίσιο ή το βάφτισαν πρέπει να ελεχθεί και αν είναι όντως θυμάρι εγώ θα πάω για καλόγερος με 7€ το κιλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάρκο έτσι ακριβώς όπως τα λες πραγματικά κάτι δεν πάει καλά και θυμηθείτε το ερχόμενο φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Αν δεν αντιδράσουν οι μελισσοκομικοί φορείς θα δούμε να συμβαίνουν τραγικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μάθετε σε τη τιμή αγοράζουν οι εμπόρι το μέλη και μετά κάνετε κριτική στους παραγωγούς που θέλουν να πουλήσουν την παραγωγή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε ξέρουμε σε τι τιμή αγοράζουν το μέλι οι χονδρέμποροι 2,5-3,5€ και το ότι κάποιοι παραγωγοί συνεχίζουν να δίνουν σε τόσο εξευτελιστικές τιμές το μέλι τους δεν το σχολιάζω είναι δικαίωμα του καθενός. Τώρα όσο αφορά αυτό που λες περί κριτικής στους παραγωγούς είσαι λάθος δεν κάνω κριτική στους παραγωγούς αλλά στα ΜΜΕ. Τα οποία χωρίς διευκρινίσεις ανακοίνωσαν ότι δόθηκε μέλι από παραγωγούς με 6€ το κιλό την στιγμή που πωλείται στα ράφια με 12€. ΤΙ ΜΕΛΙ ΟΜΩΣ??????

    Γιατί δεν διευκρινίζουν πως οι παραγωγοί όντως πουλάνε το πεύκο στην λιανική τους πελατεία με 6€. Έχεις δεί ή ακούσει κανένα μελισσοκόμο να πουλάει πεύκο με 12€?

    Παραπληροφόρηση από παντού και ζημιά στον κλάδο λέω πως είναι αυτό και ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει. Κριτική πάντως δεν γίνετε στους παραγωγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ανωνύμων δεν θα εμφανίζονται στο ιστολόγιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις