Κατασκευές στο Μελισσοκομείο

Οι πολλές βροχές μας έδωσαν χρόνο να ασχοληθούμε και με άλλα πράγματα εκτός από τα μελίσσια. Έτσι μπλέξαμε με δουλειές όπως σοβάτισμα, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά αλλά και κατασκευές. Ο στόχος απλός να δούμε αφενός μέχρι που φτάνουν τα χέρια μας και αφετέρου να δημιουργήσουμε στο μελισσοκομείο μας ένα περιβάλλον που θα νιώθουμε σαν το σπίτι μας, αλλά και που θα μπορούμε να πιούμε με φίλους και γνωστούς ένα τσίπουρο - κρασί. Η αρχή έγινε φτιάχνοντας ένα χώρο όπου θα φιλοξενεί τα εργαλεία μας και που θα είναι έτσι τοποθετημένα ώστε να είναι πάντα στην θέση τους.





Αυτό είναι ένα μέρος της αποθήκης των εργαλείων μιας και έχει ακόμα πολύ δουλειά. Στην συνέχεια φτιάξαμε ένα ακόμα σταντ που θα στεγάσει τα πλαίσια και θα μπει και αυτό με την σειρά του στο ψυγείο.

Τέλος δοκιμάσαμε να ασχοληθούμε και με τον σοβά μιας και ο χώρος όποιος θέλουμε να φτιάξουμε σαν μελισσοκομικό καφενείο ήταν στα τούβλα χωρίς ηλεκτρουδραυλική υποδομή. Το ένα έφερε το άλλο και έτσι ασχοληθήκαμε με λίγο από όλα. Σαφώς υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει ακόμα αλλά τουλάχιστον η αρχή έγινε. Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση όπου θα υπάρχει και πρόοδος των εργασιών. Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Αναμονή παροχής για την κουζίνα και αποχέτευση

Κατασκευή και αποχέτευση για ένα wc

    
Σοβάτισμα
Διακόσμηση του χώρου



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ανωνύμων δεν θα εμφανίζονται στο ιστολόγιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις