Η Eλπίδα ...


Την Κυριακή που μας πέρασε είχα την μεγάλη χαρά να βαφτίσω την δεύτερη μου κόρη, την  Ελπίδα !!! Μεγάλη η χαρά, πολύ η συγκίνηση  και πολλές οι δουλειές μιας και το θέμα της βάφτισης τι άλλο θα ήταν εκτός από την αγαπημένη μου ενασχόληση με τις μέλισσες.
Έτσι ξεκινώντας από το κουτί με τα ρούχα μέχρι την διακόσμηση των τραπεζιών αλλά και τον στολισμό όλα ήταν θεματικά δεμένα με τις μέλισσες. Υπήρχε βέβαια και ή ανάλογη βοήθεια απο την καλλιτεχνική πλευρά (φίλους και συγγενείς)  μιας και όσα έφτιαξα εγώ, τα ζωγράφισαν και τα επένδυσαν με υλικά και λουλούδια, δημιουργώντας κομμάτια τέχνης μοναδικά.



Να ευχαριστήσω την κουμπάρα μας Μαίρη Μαυροπούλη-Καλύβα & την οικογενειακή μας φίλη Ελίζ Ανθοπούλου για την μεγάλη και ανιδιοτελή βοήθεια τους.

Σχόλια

  1. Να σας ζήσει η Νεοφώτιστη καλότυχη,χαρούμενη και πάντα να σας δίνει χαρές και ελπίδες.

    Ιωάννα Ζησιμοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας ζήσει Βασίλη ,η Νεοφώτιστη,να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σας ζήσει η νεοφώτιστη, να είναι υγιείς και να την δείτε όπως ποθείτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ζήσει! Τα παιδάκια ας μας δώσουν ελπίδα και σθένος για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών. Το χαμογελό τους να μας δείξει το δρόμο για την αληθινή ευτυχία, τα παιδιά είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι, ας τα ακούσουμε λοιπόν! Χαρούμενο μια ζωή να είναι! Ευχομαι να του κάνετε πολλά αδερφάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bασίλη να την χαρείτε και να την καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ανωνύμων δεν θα εμφανίζονται στο ιστολόγιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις