Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν ?

Βλέπω αμέριμνα τηλεόραση και ξαφνικά πετάγεται μια διαφήμιση γνωστής αλυσίδας super market και αναφέρει για μέλι σε προσφορά. Πρόλαβα να ακούσω 2,85€ και για να είμαι ειλικρινής δεν το πίστεψα νόμισα ότι άκουσα λάθος έτσι ανέτρεξα στο διαδίκτυο να ελέγξω αν όντως ισχύει. Είναι γεγονός αλλά ακόμα χειρότερη είναι και η περιγραφή μίγμα μελιού Ελλάδας-Βουλγαρίας. Δεν υπονοώ τίποτα για την ποιότητα το αφήνω στην κρίση σας. Όμως 720 γραμμάρια μέλι με 2,85€ δεν βγαίνει σαν τιμή με τίποτα, έστω και να έχει αγοραστεί ένα ευρώ  το προϊόν. Αν υπολογίσουμε έξοδα μεταφοράς, έξοδα τυποποίησης - συσκευασίας και εμπορικό κέρδος για τον μεσάζοντα και το super market κάτι μυρίζει και σίγουρα δεν είναι Μέλι. 
Ο κλάδος μας βρίσκεται σε μεγάλη κρίση, δεν υπάρχουν φορείς να μας στηρίξουν και δεν υπάρχει η μέριμνα της πολιτείας να υπερασπιστεί ένα προϊόν το οποίο είναι μοναδικό και λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ. Τα σχόλια δικά σας.



Σχόλια

  1. αν δεις το βαζο επανω γραφει με ψιλα μελι ζαχαροπλαστικης.... αλλα ο κοσμος δεν καταλαβαινει την διαφορα απο τα δικα μας φρεσκα μελια γιατι δεν θα του το πει μαλλον κανεις!!! ο βωμος του κερδους βλεπεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου πώ την αλήθεια δεν το παρατήρησα, αλλά διαφωνώ με το όρο έστω και Μέλι Ζαχαροπλαστικής. Μέλι είναι μόνο αυτό που παράγει η μέλισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης στην διαφήμιση δεν αναφέρεται μέλι ζαχαροπλαστικής αλλά μέλι. Που είναι ο ΕΦΕΤ να κάνει μια μήνυση για παραπλάνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι συμφωνω μαζι σου... μελι ζαχαροπλαστικης ειναι αυτο που εχει περασει το οριο ληξης... δηλαδη πανω απο 3 ετη... και φυσικα ειναι εισαγωμενο οσο για τον εφετ... υπαρχει ακομη?? η τους κοψαν τα εκτος εδρας και δεν βγαινουν και αυτοι για ελεγχο??? εχω στα χερια μου ενα φυλλαδιο που μοιραζοταν εχθες σε αλυσιδα σουπες μαρκετ 920 γρ 2,99 και γραφει επανω μελι ζαχαροπλαστικης.... τα αλλα ψιλα γραμματα προελευσεις δεν φαινοντε....αααα και πουσαι θα πουλαν χωρις τα απαρετητα στοιχεια προελευσης μας ειπαν... γιατι λενε εχουν τυπωσει οι εταιρειες πολλα ετικετακια και μεχρι να τους τελειωσουν τα ετικετακια......ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι οκ αλλά, πάντα υπάρχει ένα αλλά !!! Επειδή είναι νωπή η εμπειρία μου σχετικά με το περίφημο φεστιβάλ που έλαβε χώρα πρίν 10 μέρες, επειδή είναι περίοδος Χριστουγέννων και πολλοί συνάδελφοι βασίζονται σε αυτή την περίοδο να βγάλουν τα έξοδα τους αλλά και επειδή υπάρχουν και άλλοι φορείς εκτός ΕΦΕΤ που μπορούν να πάρουν θέση για την κατάντια μας πιστεύω ότι πρέπει όλοι να πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα μάρκετ τα δικά σας είναι ακριβά!!!!!
    Στο Βόλο πουλιέται 2,70 !!!!!! και μιλάμε για το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπα και εγώ Θεοδόση !!!! Γιατί μου φάνηκε ακριβό !!! Δεν μένει τώρα παρά να το διαφημίσουμε στους πελάτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ανωνύμων δεν θα εμφανίζονται στο ιστολόγιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις