Επίσκεψη 4ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Πάτρας



Σήμερα είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας, τον 4ο Δημοτικό παιδικό σταθμό Πάτρας. Στόχος μας ήταν η ξενάγηση αλλά και η ενημέρωση των παιδιών και των γονέων σε θέματα που αφορούν την μέλισσα, τα προϊόντα της αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον της μελισσοκομίας και το πως μπορούμε ο καθένας να συνδράμομε σαν μονάδα αλλά και σαν σύνολο (ραντίσματα, εντομοκτόνα και την προστασία του περιβάλλοντος).


Για μια ακόμα φορά προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας, αλλά ταυτόχρονα διδαχθήκαμε από τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι αποδείχτηκαν πολύ ενημερωμένοι παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους.


Χαρήκαμε ιδιαίτερα που τα παιδιά κατάλαβαν την συμβολή των μελισσών στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στα πολύ ωφέλιμα προϊόντα που παράγουν, αλλά και στην αναπαραγωγική διαδικασία των φυτών. Ευχόμαστε μέσα από αυτή την γνωριμία μας με τα παιδιά, να καταφέραμε να τους μεταδώσουμε την σημασία της ύπαρξης της μέλισσας αλλά και την σπουδαιότητα που έχει το μέλι στην καθημερινή διατροφή τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις δασκάλες και την Διευθύντρια του  Δημοτικού Παιδικού Σταθμού για την τιμή και τα δώρα που μας έκαναν και να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε πείσμα των καιρών και των συγκυριών, παραμένουν προσηλωμένες στο λειτούργημά τους, που δεν είναι άλλο από την επιμόρφωση των παιδιών μας.









Σχόλια

  1. μια υπεροχη μερα για 'μενα και την κορη μου!!! καλα μελια παιδια... και καμια συναγριδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ανωνύμων δεν θα εμφανίζονται στο ιστολόγιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις